• Традиција, искуство и квалитет

  Тепих центар

 • Крзнени теписи

  Природно крзно од лисица, којот, рис, фока, волк, пума, телешка кожа со ласерска обработка у др.

 • Машинска изработка

  Теписите се изработуваат со најсовремените технолошките машини, истовремено ги диктираат модните трендови во светот.

 • Рачна изработка

  Теписи од волна, свила, памук, акрил се производи на реномираниот германски бренд "LALEE"

ТЕПИСИ

Теписи

ЗАВЕСИ

Zavesi

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ

ISporaka
 

ПАРТНЕРИ

Новости

Отоворен нов салон во Скопје
Apr 22 2014
Отворен е новиот салон на Тепих центар во скопје , во Тафталиџе, Деловниот објект Гранд Престиж
Попуст
Apr 23 2014
Тест вест

Контакт инфо

  • Мејл: info@tepihcentar.com
  • Телефон: 023112279
  • Моб: 078438905
  • Адреса:  Метрополит Теодосиј Гологанов бр.98 Скопје